Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trumbiplastika F.C. (1461186) - U.D. Castelldefels Playa (438765) » 726936483: T75/J14/VI

Liga 726936483 Información oficial sobre el partido 726936483 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.707 (15025)

Trumbiplastika F.C. Alineación oficial del equipo 'Trumbiplastika F.C.' en el partido 1 - 0 U.D. Castelldefels Playa Alineación oficial del equipo 'U.D. Castelldefels Playa' en el partido
Gunde Tillind (37') 1 - 0
Trumbiplastika F.C. Alineación oficial del equipo 'Trumbiplastika F.C.' en el partido 1 - 0 U.D. Castelldefels Playa Alineación oficial del equipo 'U.D. Castelldefels Playa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trumbiplastika F.C. Alineación oficial del equipo 'Trumbiplastika F.C.' en el partido 2 - 0 U.D. Castelldefels Playa Alineación oficial del equipo 'U.D. Castelldefels Playa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trumbiplastika F.C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 37 (Gol de falta): Trumbiplastika va agafar avantatge al minut 37 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Gunde Tillind fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Harrison Minutto va fer al minut 12 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Gunde Tillind, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Joachim Pietrzak una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Manuel Antonio Górriz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gunde Tillind va rematar alt.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Joachim Pietrzak, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 235 Minuto 89 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Mookodi Sembowa gairebé marca per a Trumbiplastika al minut 89 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dani van Beukering de Trumbiplastika amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

U.D. Castelldefels Playa

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Claudio Cusumano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Castelldefels va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mino Santucci va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Charles Seguya va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Diethelm Tschan rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, Claudio Cusumano de Castelldefels va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Massimiliano Regoli de Castelldefels va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.