Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

karbu f.c (120784) - Telematicos FC (994737) » 726936177: T75/J7/VI

Liga 726936177 Información oficial sobre el partido 726936177 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.702 (15020)

karbu f.c Alineación oficial del equipo 'karbu f.c' en el partido 3 - 1 Telematicos FC Alineación oficial del equipo 'Telematicos FC' en el partido
Mehran Abooali (44') 1 - 0
1 - 1 Jeremias Vercammen (52')
Salvador Chaverri (53') 2 - 1
Galdric Bartomeu (78') 3 - 1
karbu f.c Alineación oficial del equipo 'karbu f.c' en el partido 3 - 1 Telematicos FC Alineación oficial del equipo 'Telematicos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
karbu f.c Alineación oficial del equipo 'karbu f.c' en el partido 1 - 1 Telematicos FC Alineación oficial del equipo 'Telematicos FC' en el partido
Tiene suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,2 % 36,4 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

karbu f.c

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de karbu van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Mehran Abooali.
  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): El jugador Salvador Chaverri de karbu, després de 53 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): karbu va aconseguir el 3 - 1 quan Galdric Bartomeu va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Ernesto Tavola va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Mehran Abooali gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Miguel Peregrín va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Karel Kalda de karbu va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Mehran Abooali es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Virgilio Sordini de karbu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Telematicos FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 en Jeremias Vercammen va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de David Molina que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Telematicos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Beneharo García de la Vega va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nickolas Lattek.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Amadeu Escutia de Telematicos es va guanyar la targeta groga merescudament.