Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mannheimers (439267) - Cantimbencs FC (434838) » 726936076: T75/J11/VI

Liga 726936076 Información oficial sobre el partido 726936076 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.700 (15018)

Mannheimers Alineación oficial del equipo 'Mannheimers' en el partido 3 - 2 Cantimbencs FC Alineación oficial del equipo 'Cantimbencs FC' en el partido
0 - 1 Dénes Dobrotka (7')
Gaspar Huesca (35') 1 - 1
1 - 2 Bastian Knitschke (40')
Sebastián Gustavo Venturi (70') 2 - 2
Víctor Castellsir (72') 3 - 2
Mannheimers Alineación oficial del equipo 'Mannheimers' en el partido 3 - 2 Cantimbencs FC Alineación oficial del equipo 'Cantimbencs FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mannheimers Alineación oficial del equipo 'Mannheimers' en el partido 2 - 0 Cantimbencs FC Alineación oficial del equipo 'Cantimbencs FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mannheimers

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Alfredo Pacheco la va rematar Gaspar Huesca amb una magnífica volea que va fer pujar per a Mannheimers el 1 - 1.
  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els jugadors del Mannheimers amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 70, deixant Sebastián Gustavo Venturi en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Víctor Castellsir de Mannheimers aconseguir un gol al minut 72 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Gaspar Huesca va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 17, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Luciano Haslberger no va ser aprofitada per en Diego Guerrero que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Alfredo Pacheco va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Gaspar Huesca va estar a punt d'empatar per a Mannheimers quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Dino Bellavista va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Mannheimers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gaspar Huesca en un 1 contra 1 amb el porter Dino Bellavista, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Mannheimers Niclas Wullf quasi va assolir l'empat al minut 68 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Mannheimers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 71 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergiu-Dan Tătărici ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Cantimbencs FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, Cantimbencs es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Dénes Dobrotka es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Cantimbencs van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Bastian Knitschke.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Bastian Knitschke va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cantimbencs que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cantimbencs va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Clemente Fariñas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 62 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bratimir Novičić, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): El Cantimbencs va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Elio Cubillán la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.