Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Vai (123272) - proteo (122941) » 726935945: T75/J6/VI

Liga 726935945 Información oficial sobre el partido 726935945 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.698 (15016)

Club Vai Alineación oficial del equipo 'Club Vai' en el partido 0 - 3 proteo Alineación oficial del equipo 'proteo' en el partido
0 - 1 Enrique Cequeira (8')
0 - 2 Antonio Blanc (34')
0 - 3 Jes Lange (57')
Club Vai Alineación oficial del equipo 'Club Vai' en el partido 0 - 3 proteo Alineación oficial del equipo 'proteo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club Vai Alineación oficial del equipo 'Club Vai' en el partido 0 - 5 proteo Alineación oficial del equipo 'proteo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Vai

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Carlos Filomena López hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Corsin Goetschmann havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Club sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jonata Trinchese, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 91 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marino Sainati de Club va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

proteo

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Amb 8 minuts jugats, Enrique Cequeira de proteo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Antonio Blanc de proteo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 34 de partit.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Jes Lange de proteo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 57. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Jes Lange va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Lucian-Alin Necoară va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Lucian-Alin Necoară va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Adrian Krähenberg, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, el proteo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Antonio Blanc s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Antonio Blanc. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Enrique Cequeira va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Karol Żegota de proteo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 76 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jes Lange, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jes Lange va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vasile Pitariu de proteo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.