Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PUCELANA (121326) - POLI ZEN (1335041) » 726935378: T75/J4/VI

Liga 726935378 Información oficial sobre el partido 726935378 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.688 (15006)

PUCELANA Alineación oficial del equipo 'PUCELANA' en el partido 1 - 0 POLI ZEN Alineación oficial del equipo 'POLI ZEN' en el partido
Jarmo Katajamäki (84') 1 - 0
PUCELANA Alineación oficial del equipo 'PUCELANA' en el partido 1 - 0 POLI ZEN Alineación oficial del equipo 'POLI ZEN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PUCELANA Alineación oficial del equipo 'PUCELANA' en el partido 2 - 0 POLI ZEN Alineación oficial del equipo 'POLI ZEN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PUCELANA

Goles Goles

  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): PUCELANA, atacant per l'esquerra al minut 84, va aprofitar el magnífic llançament de Jarmo Katajamäki per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Alberto Villornate va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de PUCELANA.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Matthias de Tollenaer va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): PUCELANA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jarmo Katajamäki va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Appuhami Weerawansa.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Karash Duyshonov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PUCELANA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hector Riegger! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Karash Duyshonov va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Appuhami Weerawansa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Villornate de PUCELANA es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Karash Duyshonov.

POLI ZEN

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Hélder Afonso Coelho Rodrigues va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de POLI que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): POLI van sortir al contraatac amb encert al minut 23, però Hélder Afonso Coelho Rodrigues no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): POLI van sortir al contraatac al minut 28, però Isaac Sturgis va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.