Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Mojitos (435422) - Matarnillo (119224) » 726934716: T75/J7/VI

Liga 726934716 Información oficial sobre el partido 726934716 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.676 (14994)

Club Mojitos Alineación oficial del equipo 'Club Mojitos' en el partido 2 - 0 Matarnillo Alineación oficial del equipo 'Matarnillo' en el partido
Maxime Starke (13') 1 - 0
Edevaldir Reis (21') 2 - 0
Club Mojitos Alineación oficial del equipo 'Club Mojitos' en el partido 2 - 0 Matarnillo Alineación oficial del equipo 'Matarnillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Mojitos Alineación oficial del equipo 'Club Mojitos' en el partido 3 - 0 Matarnillo Alineación oficial del equipo 'Matarnillo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Mojitos

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en Maxime Starke va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Mojitos.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Mojitos va augmentar la diferència quan Edevaldir Reis no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Maxime Starke del Mojitos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Maxime Starke gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Asier Osorio Castro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El jugador local Artur Novick per poc que no incrementa el marcador al minut 36. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Asier Osorio Castro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Mojitos ho intentava per la dreta per mitjà de Maxime Starke, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Juan Mateos es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan Juan Mateos de Mojitos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Carlos Maurício Carvalho Borba va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Matarnillo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Matarnillo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Lourenzo Chapeu va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Matarnillo van sortir al contraatac al minut 84, però Francesc Corcoll va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cristian David Peña de Matarnillo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Igueríbar de Matarnillo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Cristian David Peña va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.