Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Royal Conquerors FC (1364815) - Tomasin (989358) » 726934710: T75/J5/VI

Liga 726934710 Información oficial sobre el partido 726934710 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.676 (14994)

Royal Conquerors FC Alineación oficial del equipo 'Royal Conquerors FC' en el partido 1 - 2 Tomasin Alineación oficial del equipo 'Tomasin' en el partido
Manuel Careaga (49') 1 - 0
1 - 1 Dylan Willockx (60')
1 - 2 Garry Quémerais (89')
Royal Conquerors FC Alineación oficial del equipo 'Royal Conquerors FC' en el partido 1 - 2 Tomasin Alineación oficial del equipo 'Tomasin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Royal Conquerors FC Alineación oficial del equipo 'Royal Conquerors FC' en el partido 1 - 3 Tomasin Alineación oficial del equipo 'Tomasin' en el partido
Tiene un resultado normal 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal Conquerors FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): En Manuel Careaga va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 15 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Gabri Milans del Bosch va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en José 'Camarón' Núñez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Spaniards.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel Careaga va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 52 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Spaniards sortien al contraatac. La falta llançada per Inocencio Oña va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Spaniards va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Miguel 'Quijote' Gracera va sortir per sobre el travesser.

Tomasin

Goles Goles

  • 164 Minuto 60 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Dylan Willockx de Tomasin va marcar de penal l'empat al minut 60.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Garry Quémerais que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Tomasin.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tomasin que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alejandro Horachita, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): Volker Böhling quasi marca en una jugada assajada de córner que Garry Quémerais havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dylan Willockx ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yannick Fackel de Tomasin es va guanyar la targeta groga merescudament.