Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mandia (794763) - Villatopo del Muro (1415159) » 726934317: T75/J5/VI

Liga 726934317 Información oficial sobre el partido 726934317 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.669 (14987)

mandia Alineación oficial del equipo 'mandia' en el partido 1 - 0 Villatopo del Muro Alineación oficial del equipo 'Villatopo del Muro' en el partido
Daniel Lera Hernández (28') 1 - 0
mandia Alineación oficial del equipo 'mandia' en el partido 1 - 0 Villatopo del Muro Alineación oficial del equipo 'Villatopo del Muro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mandia Alineación oficial del equipo 'mandia' en el partido 2 - 0 Villatopo del Muro Alineación oficial del equipo 'Villatopo del Muro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mandia

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Corria el minut 28 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Daniel Lera Hernández, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 25 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Lluís Gabarda va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Christoffer Adelørn del mandia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Christoffer Adelørn gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Salva Iriberri va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): mandia van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Jan Lode no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Daniel Lera Hernández, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Passaven 48 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pavel Leicu va rematar alt.
  • 234 Minuto 61 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 61 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Lluís Gabarda estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 67 quan Yoann Pérocheau de mandia gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El mandia ho intentava per la dreta per mitjà de Ramon Elias Hartl-Piegler, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Lluís Gabarda, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cristian Coppens de mandia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Villatopo del Muro

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Villatopo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Jordi Moratones des de l'esquerra va sortir desviat.