Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Altea (312715) - FC CatInd (1418378) » 726934154: T75/J6/VI

Liga 726934154 Información oficial sobre el partido 726934154 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.666 (14984)

Sporting Altea Alineación oficial del equipo 'Sporting Altea' en el partido 1 - 2 FC CatInd Alineación oficial del equipo 'FC CatInd' en el partido
Emilio López (32') 1 - 0
1 - 1 Denis Carballeda (57')
1 - 2 Florin Tonca (89')
Sporting Altea Alineación oficial del equipo 'Sporting Altea' en el partido 1 - 2 FC CatInd Alineación oficial del equipo 'FC CatInd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting Altea Alineación oficial del equipo 'Sporting Altea' en el partido 1 - 3 FC CatInd Alineación oficial del equipo 'FC CatInd' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,5 % 0,7 % 88,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Altea

Goles Goles

  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Emilio López va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 32, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Sporting, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Sebastián Cebrián arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jonathan Reguera va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

FC CatInd

Goles Goles

  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 57 minuts, el tirador de faltes del CAT va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Denis Carballeda, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de CAT va ser finalitzada des de l'esquerra per Florin Tonca al minut 89. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Mario Rubio Herce al minut 3 semblava entrar, però Mauro Honorato va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 274 Minuto 8 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Mario Rubio Herce que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Florin Tonca de CAT, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Eddo Muskens va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Heinz-Hubert Eigl-Schreitl de CAT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.