Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Jander (438546) - Aurelio (309365) » 726933597: T75/J7/VI

Liga 726933597 Información oficial sobre el partido 726933597 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.656 (14974)

Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido 3 - 0 Aurelio Alineación oficial del equipo 'Aurelio' en el partido
Pedro Azuela (51') 1 - 0
Ernesto Sequero (63') 2 - 0
Óscar Gregorio (88') 3 - 0
Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido 3 - 0 Aurelio Alineación oficial del equipo 'Aurelio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido 4 - 1 Aurelio Alineación oficial del equipo 'Aurelio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Jander

Goles Goles

  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Aurelio. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pedro Azuela la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Athletic es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 51.
  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): Athletic sabia com jugar al contraatac, i al minut 63, Ernesto Sequero va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.
  • 105 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Óscar Gregorio rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Ernesto Sequero, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alejandro Alcuña, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ernesto Sequero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexander Diez de Athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernesto Sequero de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Aurelio

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Thomas Quondamatteo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Bahador Shazand va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de David Barros Aguado, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Viktor Nezhurin sol davant la porteria al minut 62, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Gabriele Arcolei ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriele Arcolei.