Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Squil for ever (120416) - Briviesca C.F. (492982) » 726931186: T75/J6/VI

Liga 726931186 Información oficial sobre el partido 726931186 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.613 (14931)

Squil for ever Alineación oficial del equipo 'Squil for ever' en el partido 0 - 2 Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido
0 - 1 Mihkel Üppis (21')
0 - 2 聡 (Satoshi) 舟木 (Funaki) (49')
Squil for ever Alineación oficial del equipo 'Squil for ever' en el partido 0 - 2 Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Squil for ever Alineación oficial del equipo 'Squil for ever' en el partido 0 - 2 Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Squil for ever

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Squil van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Quique Navarro Iñiguez va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): El Squil va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 83, però en Acacio Albariño va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): Squil va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Luis Leon Urquijo va anar a parar a les mans del porter.

Briviesca C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mihkel Üppis quedar desmarcat i marcar per a Briviesca al minut 21. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En 聡 (Satoshi) 舟木 (Funaki), que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Briviesca la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Albert Aubarell va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Alejo Barbagelata va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Juan Luis Salerno va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Nolan Pelton es va quedar sol davant del porter, al minut 82. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Alejo Barbagelata va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 86, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Alejo Barbagelata, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Briviesca va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Alejo Barbagelata de Briviesca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejo Barbagelata de Briviesca va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".