Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Batea C.F (777821) - PLATANO MECANICO (993890) » 726930790: T75/J5/VI

Liga 726930790 Información oficial sobre el partido 726930790 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.606 (14924)

Batea C.F Alineación oficial del equipo 'Batea C.F' en el partido 0 - 1 PLATANO MECANICO Alineación oficial del equipo 'PLATANO MECANICO' en el partido
0 - 1 Tomas Andersson (85')
Batea C.F Alineación oficial del equipo 'Batea C.F' en el partido 0 - 1 PLATANO MECANICO Alineación oficial del equipo 'PLATANO MECANICO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Batea C.F Alineación oficial del equipo 'Batea C.F' en el partido 2 - 0 PLATANO MECANICO Alineación oficial del equipo 'PLATANO MECANICO' en el partido
Tiene mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Batea C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ángel Tulio Arredondo va rebre molts aplaudiments. Al minut 32 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Batea va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Antonio Ginesta va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 220 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Antonio Ginesta es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 219 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Pablo Iribarrena va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Antonio Ginesta, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jovan Boričić va estar a punt d'avançar els locals al minut 81 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Batea va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Kim Kerger la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cédric Robert de Batea amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

PLATANO MECANICO

Goles Goles

  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tomas Andersson quedar desmarcat i marcar per a MECANICO al minut 85. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MECANICO, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Daniel Alberto Silva va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Evgeni Kurdomanov era fer passades de llarga distància. Al minut 44 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Daniel Alberto Silva però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, un refús desafortunat de Balthazar Feuillet, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tomas Andersson no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del MECANICO sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en João Miguel Vissotto, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 67 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Vuk Jezdimirović va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomas Andersson de MECANICO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.