Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mon Calamari (1333784) - Zoketes CF (124028) » 726929693: T75/J10/VI

Liga 726929693 Información oficial sobre el partido 726929693 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.586 (14904)

Mon Calamari Alineación oficial del equipo 'Mon Calamari' en el partido 0 - 2 Zoketes CF Alineación oficial del equipo 'Zoketes CF' en el partido
0 - 1 Raúl Gorbea (7')
0 - 2 Giuseppe Golinelli (20')
Mon Calamari Alineación oficial del equipo 'Mon Calamari' en el partido 0 - 2 Zoketes CF Alineación oficial del equipo 'Zoketes CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mon Calamari Alineación oficial del equipo 'Mon Calamari' en el partido 1 - 0 Zoketes CF Alineación oficial del equipo 'Zoketes CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mon Calamari

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Al minut 6, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andrei Obogeanu de Mon Cala es va guanyar la targeta groga merescudament.

Zoketes CF

Goles Goles

  • 140 Minuto 7 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Zoketes va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Raúl Gorbea aconseguint el 0 - 1.
  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Giuseppe Golinelli de Zoketes va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 51 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Felipe Carlos 'Chispa' Pérez de Zoketes va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Raúl Gorbea que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alessandro Augusti.