Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tea Bagging Gaming (1336684) - Sporting Pontevedra (991094) » 726929528: T75/J11/VI

Liga 726929528 Información oficial sobre el partido 726929528 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.583 (14901)

Tea Bagging Gaming Alineación oficial del equipo 'Tea Bagging Gaming' en el partido 4 - 0 Sporting Pontevedra Alineación oficial del equipo 'Sporting Pontevedra' en el partido
Leopold Roig (42') 1 - 0
Faris Ahmed (44') 2 - 0
Juan Ernesto Astaíza (44') 3 - 0
Thomas Rossard (83') 4 - 0
Tea Bagging Gaming Alineación oficial del equipo 'Tea Bagging Gaming' en el partido 4 - 0 Sporting Pontevedra Alineación oficial del equipo 'Sporting Pontevedra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Tea Bagging Gaming Alineación oficial del equipo 'Tea Bagging Gaming' en el partido 7 - 0 Sporting Pontevedra Alineación oficial del equipo 'Sporting Pontevedra' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tea Bagging Gaming

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 els aficionats van embogir quan en Leopold Roig va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de TBG.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): TBG va aconseguir el 2 - 0 quan Faris Ahmed va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): Juan Ernesto Astaíza va augmentar la diferència de TBG a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): TBG va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Thomas Rossard va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Antero Pitombo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TBG se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Ernesto Astaíza! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 205 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Nabor Ferragut marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Thomas Rossard que va xutar a fora per molt poc.
  • 206 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 43, tothom va saber perquè en Loren Barrena Delgado era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Antero Pitombo gairebé va marcar per a TBG des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Antero Pitombo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Manuel Faustino Pinto Pereira va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): Al minut 86, Juan Ernesto Astaíza gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Manuel Faustino Pinto Pereira al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nabor Ferragut va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Sporting Pontevedra

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nazario Oñate.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nazario Oñate de Pontevedra va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Fernando Jiménez Varas de Pontevedra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.