Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los charliebrown (1601081) - kuellitropos (1601112) » 726929119: T75/J7/VI

Liga 726929119 Información oficial sobre el partido 726929119 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.576 (14894)

Los charliebrown Alineación oficial del equipo 'Los charliebrown' en el partido 1 - 1 kuellitropos Alineación oficial del equipo 'kuellitropos' en el partido
Pedro Ignacio Pont (41') 1 - 0
1 - 1 Alberto Viejo (72')
Los charliebrown Alineación oficial del equipo 'Los charliebrown' en el partido 1 - 1 kuellitropos Alineación oficial del equipo 'kuellitropos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los charliebrown Alineación oficial del equipo 'Los charliebrown' en el partido 2 - 0 kuellitropos Alineación oficial del equipo 'kuellitropos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los charliebrown

Goles Goles

  • 190 Minuto 41 (Gol de falta): En Pedro Ignacio Pont conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Amestan Moussaif va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de charliebrown.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): charliebrown va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Pedro Ignacio Pont va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): charliebrown va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Volkan Ural Müşir va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manolo Boixadós.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a charliebrown per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ramón Covarrubias, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El charliebrown ho intentava per la dreta per mitjà de William Weitz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Julio Busquets va estar a punt de sentenciar el partit al minut 62, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ramón Covarrubias de charliebrown va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80, Amestan Moussaif arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Ignacio Pont de charliebrown va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

kuellitropos

Goles Goles

  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): En Alberto Viejo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de kuellitropos, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Félix Vandivielso va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de kuellitropos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Raúl Bellota, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Isaac Coves va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.