Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kuellitropos (1601112) - Wolves CF (1455677) » 726929094: T75/J1/VI

Liga 726929094 Información oficial sobre el partido 726929094 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.576 (14894)

kuellitropos Alineación oficial del equipo 'kuellitropos' en el partido 3 - 1 Wolves CF Alineación oficial del equipo 'Wolves CF' en el partido
Alberto Viejo (12') 1 - 0
庞 (Pang) 顺枫 (Shunfeng) (30') 2 - 0
2 - 1 Shani Githinji (38')
Alberto Viejo (74') 3 - 1
kuellitropos Alineación oficial del equipo 'kuellitropos' en el partido 3 - 1 Wolves CF Alineación oficial del equipo 'Wolves CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kuellitropos Alineación oficial del equipo 'kuellitropos' en el partido 0 - 1 Wolves CF Alineación oficial del equipo 'Wolves CF' en el partido
Tiene bastante suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kuellitropos

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alberto Viejo de kuellitropos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 30 minuts quan 庞 (Pang) 顺枫 (Shunfeng) va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a kuellitropos.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): En Alberto Viejo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de kuellitropos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mabrouk Didan va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de kuellitropos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Héctor Vila, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Wolves CF

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Wolves van mostrar una bona compenetració quan al minut 38 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Shani Githinji va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Knudt Schlesinger que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Shani Githinji quasi aconsegueix empatar per Wolves al minut 26, però Víctor Hugo Taboada va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Shani Githinji va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Víctor Hugo Taboada.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): Ionuţ-Cătălin Furcoiu hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Shani Githinji havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Mansour Mashour de Wolves va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Shani Githinji de Wolves es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Teo Urquhart es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.