Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Colla Vella Xiquets de Valls (437352) - C. D. Villada (1332909) » 726929001: T75/J6/VI

Liga 726929001 Información oficial sobre el partido 726929001 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.574 (14892)

Colla Vella Xiquets de Valls Alineación oficial del equipo 'Colla Vella Xiquets de Valls' en el partido 4 - 0 C. D. Villada Alineación oficial del equipo 'C. D. Villada' en el partido
Josip Spaćal (6') 1 - 0
Carles Puigdemont (42') 2 - 0
George Triet (44') 3 - 0
Kuura Fransila (83') 4 - 0
Colla Vella Xiquets de Valls Alineación oficial del equipo 'Colla Vella Xiquets de Valls' en el partido 4 - 0 C. D. Villada Alineación oficial del equipo 'C. D. Villada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Colla Vella Xiquets de Valls Alineación oficial del equipo 'Colla Vella Xiquets de Valls' en el partido 4 - 1 C. D. Villada Alineación oficial del equipo 'C. D. Villada' en el partido
Tiene un resultado normal 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Colla Vella Xiquets de Valls

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Xiquets van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Josip Spaćal va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Carles Puigdemont de Xiquets va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, Xiquets va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de George Triet, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kuura Fransila va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Saro Fiorotto per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Víctor Ares Fernández va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Xiquets ho intentava per la dreta per mitjà de Evert-Jan Diks, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Darren Caine va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Saro Fiorotto es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

C. D. Villada

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): CD Villada va estar a punt d'empatar al 26 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alejandro Zeballos que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 209 Minuto 77 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Oskax Mezkia va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Saro Fiorotto. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!