Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gua-Gua C.F. (1432914) - Bilbo Dream Team (490234) » 726928969: T75/J12/VI

Liga 726928969 Información oficial sobre el partido 726928969 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.573 (14891)

Gua-Gua C.F. Alineación oficial del equipo 'Gua-Gua C.F.' en el partido 2 - 1 Bilbo Dream Team Alineación oficial del equipo 'Bilbo Dream Team' en el partido
Emil Cârlig (44') 1 - 0
Joseba Ugarteikatza (57') 2 - 0
2 - 1 Marc-Antoine Villeger (72')
Gua-Gua C.F. Alineación oficial del equipo 'Gua-Gua C.F.' en el partido 2 - 1 Bilbo Dream Team Alineación oficial del equipo 'Bilbo Dream Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gua-Gua C.F. Alineación oficial del equipo 'Gua-Gua C.F.' en el partido 0 - 1 Bilbo Dream Team Alineación oficial del equipo 'Bilbo Dream Team' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gua-Gua C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gua-Gua eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 44, Emil Cârlig va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Joseba Ugarteikatza de Gua-Gua va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Gua-Gua va estar a punt de marcar quan Violetas Anučiauskas va fer una passada impressionant a Marcos Trillo Salazar, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Paulí Vivé va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Bilbo Dream Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alex Gracey va treure un córner llarg cap al segon pal que en Marc-Antoine Villeger, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Bilbo al minut 33, però el xut de Alex Gracey va topar amb la tanca defensiva.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Bilbo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Lalo Cunilleras es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 206 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Mykola Kobelev va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bilbo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Lalo Cunilleras va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Alex Gracey al minut 89 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Alex Gracey de Bilbo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lalo Cunilleras.