Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RAPID Getafe Slatina ROMANIA (1434372) - Brockhers (1577928) » 726928896: T75/J7/VI

Liga 726928896 Información oficial sobre el partido 726928896 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.572 (14890)

RAPID Getafe Slatina ROMANIA Alineación oficial del equipo 'RAPID Getafe Slatina ROMANIA' en el partido 2 - 0 Brockhers Alineación oficial del equipo 'Brockhers' en el partido
Steve Grant (59') 1 - 0
Aurélio Frias (66') 2 - 0
RAPID Getafe Slatina ROMANIA Alineación oficial del equipo 'RAPID Getafe Slatina ROMANIA' en el partido 2 - 0 Brockhers Alineación oficial del equipo 'Brockhers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RAPID Getafe Slatina ROMANIA Alineación oficial del equipo 'RAPID Getafe Slatina ROMANIA' en el partido 1 - 1 Brockhers Alineación oficial del equipo 'Brockhers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,3 % 14,8 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAPID Getafe Slatina ROMANIA

Goles Goles

  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Steve Grant va donar a Slatina un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Slatina va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Aurélio Frias des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Slatina va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aurélio Frias en un 1 contra 1 amb el porter Spiro Çeliku, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Aurélio Frias va ridiculitzar a en Marcelo Díaz de Trechuelo amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Matěj Vajčner va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 290 Minuto 32 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en David Encalada era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 32. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Slatina va estar a punt de posar-se per davant al minut 55 però Tayyip Rona va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Brockhers

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Marcelo Díaz de Trechuelo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Bryan Barton, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.