Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Palmas de Gran Canaria (309138) - Tronxetes (994266) » 726928589: T75/J1/VI

Liga 726928589 Información oficial sobre el partido 726928589 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.567 (14885)

Las Palmas de Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Gran Canaria' en el partido 6 - 0 Tronxetes Alineación oficial del equipo 'Tronxetes' en el partido
Luc Rohman (14') 1 - 0
Kenneth Duisenberg (23') 2 - 0
Vincent Bissah (36') 3 - 0
Federico Faraglia (47') 4 - 0
Federico Faraglia (49') 5 - 0
Laith Abdulsaboor Al-Fazary (67') 6 - 0
Las Palmas de Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Gran Canaria' en el partido 6 - 0 Tronxetes Alineación oficial del equipo 'Tronxetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Las Palmas de Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Gran Canaria' en el partido 7 - 0 Tronxetes Alineación oficial del equipo 'Tronxetes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Palmas de Gran Canaria

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Las Palmas contenien la respiració mentre en Luc Rohman s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Las Palmas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kenneth Duisenberg progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vincent Bissah, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Las Palmas.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Las Palmas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Federico Faraglia va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Federico Faraglia va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 140 Minuto 67 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Las Palmas el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Laith Abdulsaboor Al-Fazary va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 6 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luc Rohman va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vincent Bissah. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Luc Rohman gairebé va marcar per a Las Palmas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Imantas Gaidajus gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Fernando Ley va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arivo Andriamatsinoro de Las Palmas es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vincent Bissah.

Tronxetes

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Imantas Gaidajus no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Andrea Giuseppe Incerpi estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 216 Minuto 83 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Andrea Giuseppe Incerpi va ser clau en la jugada d'atac de Tronxetes al minut 83, quan ell mateix va fer una passada brutal a Roberto Ayut, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Ayut de Tronxetes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrea Giuseppe Incerpi de Tronxetes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.