Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Herencia cf (993664) - Pino del Río FC (1458510) » 726928056: T75/J7/VI

Liga 726928056 Información oficial sobre el partido 726928056 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.557 (14875)

Herencia cf Alineación oficial del equipo 'Herencia cf' en el partido 2 - 1 Pino del Río FC Alineación oficial del equipo 'Pino del Río FC' en el partido
Lionel Saint-Pierre (9') 1 - 0
1 - 1 Javier Báez (11')
Lionel Saint-Pierre (33') 2 - 1
Herencia cf Alineación oficial del equipo 'Herencia cf' en el partido 2 - 1 Pino del Río FC Alineación oficial del equipo 'Pino del Río FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Herencia cf Alineación oficial del equipo 'Herencia cf' en el partido 3 - 1 Pino del Río FC Alineación oficial del equipo 'Pino del Río FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,8 % 1,7 % 14,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Herencia cf

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Corria el minut 9, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Herencia s'avançava en el marcador després que en Lionel Saint-Pierre xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Passats 33 minuts, Lionel Saint-Pierre, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Herencia es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Manuel José Decia va rematar alt.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Manuel José Decia, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bogdan Fanaragiu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eloy Ocaña de Herencia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pino del Río FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Javier Báez que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): Manuel Roger Aresti hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Oscar Moon havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 261 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jorge Halcón va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Oscar Moon va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pino va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jaime Bautista va sortir per sobre el travesser.
  • 260 Minuto 84 (Ocasión de falta): El jugador visitant Manuel Belert va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 84 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Javier Báez quasi aconsegueix empatar per Pino al minut 85, però Claus Daubek va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Al minut 22 en Oscar Moon va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.