Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andújar HEAT (48075) - Nottingham Pressa F.C. (1420014) » 726927674: T75/J9/VI

Liga 726927674 Información oficial sobre el partido 726927674 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.550 (14868)

Andújar HEAT Alineación oficial del equipo 'Andújar HEAT' en el partido 1 - 0 Nottingham Pressa F.C. Alineación oficial del equipo 'Nottingham Pressa F.C.' en el partido
Ibon Elkoroberezibar (90') 1 - 0
Andújar HEAT Alineación oficial del equipo 'Andújar HEAT' en el partido 1 - 0 Nottingham Pressa F.C. Alineación oficial del equipo 'Nottingham Pressa F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Andújar HEAT Alineación oficial del equipo 'Andújar HEAT' en el partido 0 - 2 Nottingham Pressa F.C. Alineación oficial del equipo 'Nottingham Pressa F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andújar HEAT

Goles Goles

  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ibon Elkoroberezibar de AnduHEAT va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 59 minuts, el AnduHEAT va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 2 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Kilian Hunsperger s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Ibon Elkoroberezibar de AnduHEAT va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Nottingham Pressa F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Nottingham va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Liad Beit-On va desviar el xut final de Juan Fortún després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Nottingham al minut 31, però el xut de Enrico D'Amicis va topar amb la tanca defensiva.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Nottingham Juan Luis Beneitez quasi marca al minut 36 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Constantino Bermúdez de Castro l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Reinert Knutsen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Liad Beit-On, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kenneth Paul que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, un refús desafortunat de Liad Beit-On, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Reinert Knutsen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 274 Minuto 66 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Enrico D'Amicis que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 261 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Jordi Xavier Agell al minut 90 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrico D'Amicis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.