Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elianense CD (491115) - al zarka (310644) » 726926605: T75/J8/VI

Liga 726926605 Información oficial sobre el partido 726926605 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.531 (14849)

Elianense CD Alineación oficial del equipo 'Elianense CD' en el partido 0 - 2 al zarka Alineación oficial del equipo 'al zarka' en el partido
0 - 1 Utku Hakan Müşfik (36')
0 - 2 Juan Fuensalida (39')
Elianense CD Alineación oficial del equipo 'Elianense CD' en el partido 0 - 2 al zarka Alineación oficial del equipo 'al zarka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Elianense CD Alineación oficial del equipo 'Elianense CD' en el partido 0 - 1 al zarka Alineación oficial del equipo 'al zarka' en el partido
Tiene un resultado normal 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elianense CD

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Eliana va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pedro Luis Macía ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Aroldo Colli va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Juan Fuensalida haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Eliana al minut 75.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Eliana va anar a parar a la dreta de l'atac on en Elber Anchorena, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Micah Brown.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mahmood Naser Abu Zama' de Eliana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

al zarka

Goles Goles

  • 170 Minuto 36 (Gol de falta): Utku Hakan Müşfik va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 36. 0 - 1 per a zarka.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Juan Fuensalida va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Friðrik Hjálmtýsson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Keimo Isolehto va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de zarka a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Robert Rusin va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Robert Rusin va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jesús Cabanillas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Alejandro Muñoz Franco quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Keimo Isolehto, però la pilota va topar amb el travesser.