Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AJC Asesor fiscal (119297) - decano onuba (798082) » 726926485: T75/J7/VI

Liga 726926485 Información oficial sobre el partido 726926485 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.529 (14847)

AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido 1 - 3 decano onuba Alineación oficial del equipo 'decano onuba' en el partido
0 - 1 温 (Wen) 存雄 (Cunxiong) (18')
0 - 2 温 (Wen) 存雄 (Cunxiong) (23')
0 - 3 Abdelghani Baddi (47')
Pier Carlo De Nicolo (65') 1 - 3
AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido 1 - 3 decano onuba Alineación oficial del equipo 'decano onuba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido 0 - 4 decano onuba Alineación oficial del equipo 'decano onuba' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AJC Asesor fiscal

Goles Goles

  • 105 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Pier Carlo De Nicolo rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Rafa Rufach, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 3 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Asesor van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pier Carlo De Nicolo va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Freimut Borberg de Asesor es va guanyar la targeta groga merescudament.

decano onuba

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de 温 (Wen) 存雄 (Cunxiong) que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En 温 (Wen) 存雄 (Cunxiong), que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 47, decano va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Abdelghani Baddi.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Natan Nehmad va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Edson Portijk, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, el decano va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alessandro Chirico s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Abdelghani Baddi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mauro Rastrilla, als 38 minuts, va fallar per ben poc.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Andrew Simms de decano va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 39 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): decano quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Abdelghani Baddi va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Andrew Simms va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 90, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rüştü Kazan.