Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sydney Atlético (799894) - PRIORO C.F. (798600) » 726926389: T75/J11/VI

Liga 726926389 Información oficial sobre el partido 726926389 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.527 (14845)

Sydney Atlético Alineación oficial del equipo 'Sydney Atlético' en el partido 5 - 2 PRIORO C.F. Alineación oficial del equipo 'PRIORO C.F.' en el partido
Wolfgang Watzinger (2') 1 - 0
Alfonso Arnal (9') 2 - 0
Javier Gutiérrez (12') 3 - 0
Szymon Cwenar (52') 4 - 0
Wolfgang Watzinger (64') 5 - 0
5 - 1 David 'Gooooooooal' Del Blanco (80')
5 - 2 David 'Gooooooooal' Del Blanco (85')
Sydney Atlético Alineación oficial del equipo 'Sydney Atlético' en el partido 5 - 2 PRIORO C.F. Alineación oficial del equipo 'PRIORO C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Sydney Atlético Alineación oficial del equipo 'Sydney Atlético' en el partido 7 - 0 PRIORO C.F. Alineación oficial del equipo 'PRIORO C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 6.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sydney Atlético

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Wolfgang Watzinger va donar a Atlético un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 9 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Atlético va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alfonso Arnal des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 12 (Gol por la derecha): Javier Gutiérrez va incrementar l'avantatge de Atlético amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 135 Minuto 52 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Szymon Cwenar de Atlético va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 4 - 0.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atlético va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Wolfgang Watzinger progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Wolfgang Watzinger es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alfred Mascases per poc que no incrementa el marcador al minut 49. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Samson Njung’e va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Javier Gutiérrez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Nuno Inácio Alves gairebé va marcar per a Atlético des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Wolfgang Watzinger gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Samson Njung’e va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alfonso Arnal de Atlético va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

PRIORO C.F.

Goles Goles

  • 105 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Massimiliano Mario Lacrimini va descol·locar totalment la defensa contrària i David 'Gooooooooal' Del Blanco no va perdonar i va marcar el 5 - 1.
  • 116 Minuto 85 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 85, en Gabriel Pulido del PRIORO va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a David 'Gooooooooal' Del Blanco que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de PRIORO va anar a parar a la dreta de l'atac on en David 'Gooooooooal' Del Blanco, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): David 'Gooooooooal' Del Blanco estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Gabriel Pulido, als 84 minuts, va fallar per ben poc.