Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nos vemos Baremos (1437165) - Haddock supporters FC (794494) » 726926108: T75/J10/VI

Liga 726926108 Información oficial sobre el partido 726926108 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.522 (14840)

Nos vemos Baremos Alineación oficial del equipo 'Nos vemos Baremos' en el partido 1 - 1 Haddock supporters FC Alineación oficial del equipo 'Haddock supporters FC' en el partido
0 - 1 Valdemar Santos Castro (64')
Antonio Madrona (67') 1 - 1
Nos vemos Baremos Alineación oficial del equipo 'Nos vemos Baremos' en el partido 1 - 1 Haddock supporters FC Alineación oficial del equipo 'Haddock supporters FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nos vemos Baremos Alineación oficial del equipo 'Nos vemos Baremos' en el partido 1 - 1 Haddock supporters FC Alineación oficial del equipo 'Haddock supporters FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,8 % 36,7 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nos vemos Baremos

Goles Goles

  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 del partit, el jugador Antonio Madrona de Baremos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Susano Silva arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Haddock supporters FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 64 (Gol de penalti): Quan passaven 64 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del supporters. En Valdemar Santos Castro va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 3 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de René Rosales de supporters no va ser gol per ben poc.
  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Valdemar Santos Castro va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Antoni Aymerich va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Victor Hildebrand, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): supporters va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Victor Hildebrand va desviar el xut final de Valdemar Santos Castro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Jesús Ponsirenas de supporters, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 48, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del supporters que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pablo Siles, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roger Vellvé es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.