Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ARLEQUIM (779409) - Es Pilari Cf (118260) » 726925142: T75/J7/VI

Liga 726925142 Información oficial sobre el partido 726925142 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.505 (14823)

ARLEQUIM Alineación oficial del equipo 'ARLEQUIM' en el partido 4 - 0 Es Pilari Cf Alineación oficial del equipo 'Es Pilari Cf' en el partido
Serafín López (35') 1 - 0
Tevfik Yar (42') 2 - 0
Dacian Vlaşcu (47') 3 - 0
Serafín López (72') 4 - 0
ARLEQUIM Alineación oficial del equipo 'ARLEQUIM' en el partido 4 - 0 Es Pilari Cf Alineación oficial del equipo 'Es Pilari Cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ARLEQUIM Alineación oficial del equipo 'ARLEQUIM' en el partido 5 - 0 Es Pilari Cf Alineación oficial del equipo 'Es Pilari Cf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ARLEQUIM

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 35 gràcies a la jugada de Serafín López, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): ARLEQUIM va augmentar la diferència quan Tevfik Yar no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan ARLEQUIM va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dacian Vlaşcu des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Serafín López, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Serafín López va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): ARLEQUIM va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tevfik Yar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Serafín López de ARLEQUIM va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Serafín López gairebé va marcar per a ARLEQUIM des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Serafín López va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Es Pilari Cf

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pilari va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ricard Miquel Masó, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): Pilari van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 65 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Eladi Bonmatí no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xaver Glenz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Mario Camathias de Pilari va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.