Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Es Pilari Cf (118260) - Piringalla apocaleitors (988910) » 726925138: T75/J6/VI

Liga 726925138 Información oficial sobre el partido 726925138 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.505 (14823)

Es Pilari Cf Alineación oficial del equipo 'Es Pilari Cf' en el partido 2 - 5 Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido
0 - 1 Lucas Bergondo (13')
0 - 2 Rembrandt van Minnen (24')
0 - 3 Mieczysław Twarowski (30')
Vichi Calcagnile (33') 1 - 3
Mario Camathias (60') 2 - 3
2 - 4 Vladislav Obšívan (67')
2 - 5 Ola Fredriksen (73')
Es Pilari Cf Alineación oficial del equipo 'Es Pilari Cf' en el partido 2 - 5 Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Es Pilari Cf Alineación oficial del equipo 'Es Pilari Cf' en el partido 0 - 5 Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Es Pilari Cf

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Pilari va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 33, quan Vichi Calcagnile, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 3.
  • 142 Minuto 60 (Gol de contra por la izquierda): En Mario Camathias va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Aceituno de Pilari amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bøje Johansen de Pilari es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Vichi Calcagnile s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Piringalla apocaleitors

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Lucas Bergondo de apocaleitors va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Rembrandt van Minnen va augmentar l'avantatge de apocaleitors a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mieczysław Twarowski, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, un xut de Vladislav Obšívan des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ola Fredriksen va augmentar l'avantatge de apocaleitors a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Barunak Janibekyan va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 32, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): apocaleitors quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Lucas Bergondo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ola Fredriksen es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 235 Minuto 66 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Rembrandt van Minnen va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Alejandro Mila va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ola Fredriksen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Barunak Janibekyan, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Barunak Janibekyan va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Heino Lundberg de apocaleitors va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 26 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Heino Lundberg se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vladislav Obšívan de apocaleitors va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76 de partit, Vladislav Obšívan de apocaleitors va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rashko Iliev de apocaleitors va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.