Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atl. Bierzo (988891) - Olivença Soccer (1332375) » 726925114: T75/J14/VI

Liga 726925114 Información oficial sobre el partido 726925114 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.504 (14822)

Atl. Bierzo Alineación oficial del equipo 'Atl. Bierzo' en el partido 1 - 0 Olivença Soccer Alineación oficial del equipo 'Olivença Soccer' en el partido
Roberto Angeletti Catanossi (68') 1 - 0
Atl. Bierzo Alineación oficial del equipo 'Atl. Bierzo' en el partido 1 - 0 Olivença Soccer Alineación oficial del equipo 'Olivença Soccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atl. Bierzo Alineación oficial del equipo 'Atl. Bierzo' en el partido 2 - 0 Olivença Soccer Alineación oficial del equipo 'Olivença Soccer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atl. Bierzo

Goles Goles

  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Bierzo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 68 Roberto Angeletti Catanossi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Uğur Kurt del Bierzo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sean Hubbard va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Boris Yanev va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bierzo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 54 (Ocasión de falta): En Vasilis Lee es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Martien Hassing va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Marc Berns va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Mareks Grīnbergs, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Uğur Kurt gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marc Berns va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Mareks Grīnbergs de Bierzo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Olivença Soccer

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Olivença van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 24, però Eduardo Fiorile va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Olivença va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Pedro Celma va sortir per sobre el travesser.