Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shotokan C.F. (314928) - Estudiantes de Derecho F.C (796952) » 726923623: T75/J6/VI

Liga 726923623 Información oficial sobre el partido 726923623 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.478 (14796)

Shotokan C.F. Alineación oficial del equipo 'Shotokan C.F.' en el partido 2 - 1 Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido
Alex Palmer (13') 1 - 0
Thorsten Dischler (20') 2 - 0
2 - 1 Óscar Berdugo (51')
Shotokan C.F. Alineación oficial del equipo 'Shotokan C.F.' en el partido 2 - 1 Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Shotokan C.F. Alineación oficial del equipo 'Shotokan C.F.' en el partido 2 - 0 Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shotokan C.F.

Goles Goles

  • 115 Minuto 13 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alex Palmer de Shotokan va fer un bon esprint per escapar-se de Anthony Manach i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Thorsten Dischler va incrementar l'avantatge de Shotokan amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El Shotokan ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Botello, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Juan Botello, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Alex Palmer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Théophile Behar va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Thorsten Dischler va superar els defenses rivals per velocitat al minut 35 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ireneusz Marel. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Liborio Oliveri va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Juan Botello, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Arif Əliyev una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Théophile Behar va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roland Saar.

Estudiantes de Derecho F.C

Goles Goles

  • 153 Minuto 51 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Óscar Berdugo va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Law Team va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Law Team, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Francisco Javier Caballero Galán va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Camboraín de Law Team va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.