Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLÉTICO MATERO (1335599) - Les samarretes suades (435511) » 726923000: T75/J4/VI

Liga 726923000 Información oficial sobre el partido 726923000 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.467 (14785)

ATLÉTICO MATERO Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO MATERO' en el partido 2 - 6 Les samarretes suades Alineación oficial del equipo 'Les samarretes suades' en el partido
0 - 1 Rudi Richnovsky (23')
0 - 2 Roger Folch (24')
0 - 3 Rudi Richnovsky (33')
Oswald Nebl (34') 1 - 3
1 - 4 Futteh-Khan Bin-Barkat (35')
1 - 5 Juan Ruiz Oviedo (58')
Christopher Skeddoway (69') 2 - 5
2 - 6 Rudi Richnovsky (83')
ATLÉTICO MATERO Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO MATERO' en el partido 2 - 6 Les samarretes suades Alineación oficial del equipo 'Les samarretes suades' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ATLÉTICO MATERO Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO MATERO' en el partido 1 - 3 Les samarretes suades Alineación oficial del equipo 'Les samarretes suades' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,8 % 0,9 % 87,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLÉTICO MATERO

Goles Goles

  • 103 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de ATLÉTICO per la dreta va donar com a resultat un gol de Oswald Nebl al minut 34 que reduïa la distància a 1 - 3.
  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): El ATLÉTICO no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Christopher Skeddoway es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Blaž Štimac va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): ATLÉTICO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Laurent Hugon va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Diego Payán.
  • 201 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Valente Teixeira Barbosa va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 31 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Milouš Blaško de ATLÉTICO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Les samarretes suades

Goles Goles

  • 139 Minuto 23 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Rudi Richnovsky va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Kristophor Bagramyan per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Roger Folch va augmentar l'avantatge de samarretes a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 139 Minuto 33 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Rudi Richnovsky van servir per superar a l'últim defensor, en Kristophor Bagramyan. Tot va acabar amb el 0 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de samarretes cantant "Rudi Richnovsky selecció!"
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al 35 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a samarretes augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Futteh-Khan Bin-Barkat es rifés el porter i marqués el 1 - 4.
  • 190 Minuto 58 (Gol de falta): En Juan Ruiz Oviedo va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-5.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Rudi Richnovsky de samarretes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 6 al minut 83. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 12 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Jaime Cosatabella va servir per deixar enrere el gegant Kristophor Bagramyan al minut 12, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): samarretes quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gareth Craddock va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Marko Daffin va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 32, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rudi Richnovsky va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, el samarretes va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Roger Folch s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gareth Craddock.