Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maxo levante (1370825) - Murrish House Mafia (799790) » 726922560: T75/J5/VI

Liga 726922560 Información oficial sobre el partido 726922560 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.459 (14777)

maxo levante Alineación oficial del equipo 'maxo levante' en el partido 1 - 0 Murrish House Mafia Alineación oficial del equipo 'Murrish House Mafia' en el partido
Jorge López Pilares (85') 1 - 0
maxo levante Alineación oficial del equipo 'maxo levante' en el partido 1 - 0 Murrish House Mafia Alineación oficial del equipo 'Murrish House Mafia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
maxo levante Alineación oficial del equipo 'maxo levante' en el partido 2 - 0 Murrish House Mafia Alineación oficial del equipo 'Murrish House Mafia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maxo levante

Goles Goles

  • 124 Minuto 85 (Gol de penalti): Al minut 85 l'àrbitre va premiar levante amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Jorge López Pilares va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 6 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jorge López Pilares va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Alejo Domene arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Elías Fernández Pacheco! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Elías Fernández Pacheco del levante ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 215 Minuto 62 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Colin Neuhaus va rebre molts aplaudiments. Al minut 62 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 220 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Jorge López Pilares es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Alejo Domene de levante va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Murrish House Mafia

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roger Chicot de Murrish es va guanyar la targeta groga merescudament.