Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NESKAK (436543) - lele's team (313306) » 726922128: T75/J9/VI

Liga 726922128 Información oficial sobre el partido 726922128 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.451 (14769)

NESKAK Alineación oficial del equipo 'NESKAK' en el partido 2 - 0 lele's team Alineación oficial del equipo 'lele's team' en el partido
Jorge Claudino Castanheira (20') 1 - 0
Ramadan Hoxhallari (33') 2 - 0
NESKAK Alineación oficial del equipo 'NESKAK' en el partido 2 - 0 lele's team Alineación oficial del equipo 'lele's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NESKAK Alineación oficial del equipo 'NESKAK' en el partido 3 - 0 lele's team Alineación oficial del equipo 'lele's team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NESKAK

Goles Goles

  • 190 Minuto 20 (Gol de falta): En Jorge Claudino Castanheira va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): NESKAK va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ramadan Hoxhallari va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Joan Fornons va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Janosch Engelhardt una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Narcís Segarra va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Matthias Schreibmaier, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jorge Claudino Castanheira per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Narcís Segarra va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Joan Fornons gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Narcís Segarra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ramadan Hoxhallari de NESKAK va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Paolo Scioli gairebé va marcar per a NESKAK des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Claudino Castanheira de NESKAK la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38 de partit, Jorge Claudino Castanheira de NESKAK va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

lele's team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de leles va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ermen Mantilla va sortir per sobre el travesser.
  • 235 Minuto 51 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Julio Armendáriz de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.