Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Cojos Club De Futbol (1596249) - Rif CF (779632) » 726920801: T75/J14/VI

Liga 726920801 Información oficial sobre el partido 726920801 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.427 (14745)

Los Cojos Club De Futbol Alineación oficial del equipo 'Los Cojos Club De Futbol' en el partido 3 - 1 Rif CF Alineación oficial del equipo 'Rif CF' en el partido
Agilo Vay (13') 1 - 0
Eusébio Machacaz (42') 2 - 0
2 - 1 Uriel Montal (43')
Eusébio Machacaz (75') 3 - 1
Los Cojos Club De Futbol Alineación oficial del equipo 'Los Cojos Club De Futbol' en el partido 3 - 1 Rif CF Alineación oficial del equipo 'Rif CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Cojos Club De Futbol Alineación oficial del equipo 'Los Cojos Club De Futbol' en el partido 2 - 0 Rif CF Alineación oficial del equipo 'Rif CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Cojos Club De Futbol

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 13 gràcies a la jugada de Agilo Vay, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 130 Minuto 42 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Eusébio Machacaz va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 42 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Als 75 minuts de joc, els nois de Futbol van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Eusébio Machacaz augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Futbol van sortir al contraatac al minut 20, però Yom-Tov Levitsky va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Thore Tatscheck va marxar de Hendrick Dutrieux en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Futbol van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Cristi Budurea, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Cristi Budurea de Futbol gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Agilo Vay de Futbol va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Manuel Glorioso al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cristi Budurea va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Cristi Budurea va rematar alt.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Jeremias van Spanje gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Manuel Glorioso va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aniano Fraijo de Futbol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Rif CF

Goles Goles

  • 154 Minuto 43 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Uriel Montal. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 39 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Noelio Suñer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nykyfor Gritsay de Rif va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.