Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furolo Club de fútbol (1334457) - Guatximfroms United (801512) » 726920264: T75/J6/VI

Liga 726920264 Información oficial sobre el partido 726920264 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.418 (14736)

Furolo Club de fútbol Alineación oficial del equipo 'Furolo Club de fútbol' en el partido 1 - 5 Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido
Cino Pincella (22') 1 - 0
1 - 1 Rafael Camarero (36')
1 - 2 Samuel Vizcaino (38')
1 - 3 Samuel Vizcaino (39')
1 - 4 Albert Escarrà (79')
1 - 5 Rafael Camarero (87')
Furolo Club de fútbol Alineación oficial del equipo 'Furolo Club de fútbol' en el partido 1 - 5 Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Furolo Club de fútbol Alineación oficial del equipo 'Furolo Club de fútbol' en el partido 0 - 3 Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furolo Club de fútbol

Goles Goles

  • 124 Minuto 22 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 22 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Cino Pincella llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Celidonio Murillo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Rubén Saavedra Martín de Furolo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Guatximfroms United

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Guatximfroms van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 36, quan Rafael Camarero va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Samuel Vizcaino que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Guatximfroms.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Samuel Vizcaino de Guatximfroms va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Guatximfroms va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Albert Escarrà va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 4.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rafael Camarero de Guatximfroms l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 87 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 43 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Osián Magariños va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, el Guatximfroms va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Rubén Oriol Gordo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Ronald Hermann va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 Tristan Langrand va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Samuel Vizcaino, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.