Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Vikingos S.A. (1333007) - Guatximfroms United (801512) » 726920256: T75/J4/VI

Liga 726920256 Información oficial sobre el partido 726920256 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.418 (14736)

Los Vikingos S.A. Alineación oficial del equipo 'Los Vikingos S.A.' en el partido 1 - 3 Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido
0 - 1 Samuel Vizcaino (19')
Klaus Sperling (29') 1 - 1
1 - 2 Rafael Camarero (79')
1 - 3 Leandro Sancese (86')
Los Vikingos S.A. Alineación oficial del equipo 'Los Vikingos S.A.' en el partido 1 - 3 Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Vikingos S.A. Alineación oficial del equipo 'Los Vikingos S.A.' en el partido 0 - 3 Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Vikingos S.A.

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 29 minuts quan Klaus Sperling va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Vikingos.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vikingos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marcel van der Tuuk, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Domingues va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 27, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Franz Joseph Hielsche va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant Clint Mullally va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Guatximfroms United

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Damien Lesaint estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Samuel Vizcaino va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 19.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 79, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rafael Camarero es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Leandro Sancese va augmentar l'avantatge de Guatximfroms a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Ronald Hermann, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 12 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): El Guatximfroms va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 18 amb un llançament de falta perillós. En Leandro Sancese però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Ronald Hermann va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Leonhard Stoeger de Guatximfroms, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, un refús desafortunat de Timmy Peemans, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Leonhard Stoeger no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Leonhard Stoeger. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.