Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caracuellos (1438410) - Villis City (1601656) » 726919967: T75/J1/VI

Liga 726919967 Información oficial sobre el partido 726919967 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.413 (14731)

Caracuellos Alineación oficial del equipo 'Caracuellos' en el partido 1 - 0 Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido
Roberto Ramos Rubio (87') 1 - 0
Caracuellos Alineación oficial del equipo 'Caracuellos' en el partido 1 - 0 Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caracuellos Alineación oficial del equipo 'Caracuellos' en el partido 0 - 1 Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caracuellos

Goles Goles

  • 140 Minuto 87 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Caracuellos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Roberto Ramos Rubio aconseguint el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Caracuellos van sortir al contraatac amb encert al minut 14, però Fernán Bouzón no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Caracuellos, l'equip va recuperar la pilota al minut 21 i va contraatacar. En Martín Mantilla va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Martín Mantilla va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Roberto Ramos Rubio de Caracuellos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Villis City

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Tony Mumment de Villis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Lauri Ranta va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gerasim Dzhambov, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Villis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lauri Ranta, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En August Cerver va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 289 Minuto 82 (Ocasión evento especial): Marcel Breitsprecher va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 82, però no s'esperava que en 柯 (Ke) 聪一 (Congyi), encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.