Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gatos C.F. (310266) - Los SeveS (774043) » 726918896: T75/J13/VI

Liga 726918896 Información oficial sobre el partido 726918896 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.393 (14711)

Gatos C.F. Alineación oficial del equipo 'Gatos C.F.' en el partido 2 - 0 Los SeveS Alineación oficial del equipo 'Los SeveS' en el partido
Margus Heintalu (72') 1 - 0
Mikey Corrington (84') 2 - 0
Gatos C.F. Alineación oficial del equipo 'Gatos C.F.' en el partido 2 - 0 Los SeveS Alineación oficial del equipo 'Los SeveS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gatos C.F. Alineación oficial del equipo 'Gatos C.F.' en el partido 3 - 0 Los SeveS Alineación oficial del equipo 'Los SeveS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gatos C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Gatos prenia la batuta de l'encontre al minut 72, quan en Margus Heintalu va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 84 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Gatos. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Mikey Corrington xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Al minut 9, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 es va veure una gran oportunitat per a Gatos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cornel Negrescu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Cornel Negrescu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gatos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Gentza Intzarte quasi dona a Gatos l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Gatos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gentza Intzarte en un 1 contra 1 amb el porter Ivan Slezin, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Margus Heintalu va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Ivan Slezin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 219 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Margus Heintalu va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Gentza Intzarte, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Mikey Corrington gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ivan Slezin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Nikos Chinas va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gentza Intzarte de Gatos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Nikos Chinas de Gatos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gaetano Battistolli de Gatos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los SeveS

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): El SeveS va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Danilo Catalini la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SeveS, l'equip va recuperar la pilota al minut 83 i va contraatacar. En Néstor Anibal Mateos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.