Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Otakus (488481) - Yamaha Motors Team (311974) » 726918408: T75/J3/VI

Liga 726918408 Información oficial sobre el partido 726918408 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.385 (14703)

F.C Otakus Alineación oficial del equipo 'F.C Otakus' en el partido 0 - 3 Yamaha Motors Team Alineación oficial del equipo 'Yamaha Motors Team' en el partido
0 - 1 李 (Li) 其发 (Qifa) (31')
0 - 2 Diego Martí Ezquerra (37')
0 - 3 Pablo Exerrat (40')
F.C Otakus Alineación oficial del equipo 'F.C Otakus' en el partido 0 - 3 Yamaha Motors Team Alineación oficial del equipo 'Yamaha Motors Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Otakus Alineación oficial del equipo 'F.C Otakus' en el partido 0 - 2 Yamaha Motors Team Alineación oficial del equipo 'Yamaha Motors Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Otakus

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Otakus van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Nguyễn Đoàn Gia Cẩn des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Otakus van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Lauro Caleri va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Yamaha Motors Team

Goles Goles

  • 174 Minuto 31 (Gol de penalti): Quan passaven 31 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Yamaha. En 李 (Li) 其发 (Qifa) va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Santiago Iglesia estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Diego Martí Ezquerra va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 37.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al 40 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Yamaha augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pablo Exerrat es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gabriel Castroncelos va fer una magnífica centrada, però la rematada de Luis Alberto Zumarán va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): 李 (Li) 其发 (Qifa) de Yamaha, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Michael Weilharter al minut 43, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gabriel Castroncelos, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gabriel Castroncelos va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 207 Minuto 69 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Yamaha va ser a punt de marcar al minut 69, quan el seu jugador 李 (Li) 其发 (Qifa) va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Iglesia.