Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lorca Soccer Club (1578895) - New Paco Formoso FC (1582376) » 726918232: T75/J1/VI

Liga 726918232 Información oficial sobre el partido 726918232 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.382 (14700)

Lorca Soccer Club Alineación oficial del equipo 'Lorca Soccer Club' en el partido 0 - 4 New Paco Formoso FC Alineación oficial del equipo 'New Paco Formoso FC' en el partido
0 - 1 Antonio Ruzzi (36')
0 - 2 Toni Wölfli (50')
0 - 3 Antonio Ruzzi (67')
0 - 4 Hugo Sens (78')
Lorca Soccer Club Alineación oficial del equipo 'Lorca Soccer Club' en el partido 0 - 4 New Paco Formoso FC Alineación oficial del equipo 'New Paco Formoso FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Lorca Soccer Club Alineación oficial del equipo 'Lorca Soccer Club' en el partido 1 - 5 New Paco Formoso FC Alineación oficial del equipo 'New Paco Formoso FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lorca Soccer Club

Ocasiones Ocasiones

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Toni Roesner de Soccer es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Filippos Shiakas de Soccer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

New Paco Formoso FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 36, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Antonio Ruzzi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Toni Wölfli va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Antonio Ruzzi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Hugo Sens va aprofitar un error defensiu al minut 78, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Formoso.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Emil Kleiss va estar a punt de posar per davant a Formoso amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kalle Bulkin va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Hugo Sens va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Antonio Ruzzi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 225 Minuto 77 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Andrej Gardijan va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Andrej Gardijan després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Kalle Bulkin va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Toni Wölfli, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Formoso va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hilmer Henríquez de Formoso va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.