Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kikiyo_Team (1434347) - mendaflay (488004) » 726917792: T75/J3/VI

Liga 726917792 Información oficial sobre el partido 726917792 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.374 (14692)

Kikiyo_Team Alineación oficial del equipo 'Kikiyo_Team' en el partido 2 - 0 mendaflay Alineación oficial del equipo 'mendaflay' en el partido
José Mantos (33') 1 - 0
Moreno Tamburini (61') 2 - 0
Kikiyo_Team Alineación oficial del equipo 'Kikiyo_Team' en el partido 2 - 0 mendaflay Alineación oficial del equipo 'mendaflay' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kikiyo_Team Alineación oficial del equipo 'Kikiyo_Team' en el partido 2 - 0 mendaflay Alineación oficial del equipo 'mendaflay' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kikiyo_Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en José Mantos, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Kikiyo_Team va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Moreno Tamburini va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 32 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Pier Luigi Pierattini va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Argaudas Venckas el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 289 Minuto 38 (Ocasión evento especial): Pier Luigi Pierattini va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 38, però no s'esperava que en Argaudas Venckas, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Fernando Vázquez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Oliver Nützen per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Piotr Smolnicki va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Jorge Fernández Roces gairebé va marcar per a Kikiyo_Team des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Fernando Vázquez de Kikiyo_Team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, José Mantos de Kikiyo_Team va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

mendaflay

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mendaflay va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Einar Meiniche, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): El mendaflay va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 53, però en Håkan Jonasson va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de mendaflay va anar a parar a la dreta de l'atac on en Håkan Jonasson, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.