Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La comunidad del Anillo (312991) - Carleto Team (125560) » 726917059: T75/J2/VI

Liga 726917059 Información oficial sobre el partido 726917059 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.361 (14679)

La comunidad del Anillo Alineación oficial del equipo 'La comunidad del Anillo' en el partido 0 - 3 Carleto Team Alineación oficial del equipo 'Carleto Team' en el partido
0 - 1 Juan Orellana (2')
0 - 2 Ezequiel Agnese (29')
0 - 3 Herbert Callesen (34')
La comunidad del Anillo Alineación oficial del equipo 'La comunidad del Anillo' en el partido 0 - 3 Carleto Team Alineación oficial del equipo 'Carleto Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
La comunidad del Anillo Alineación oficial del equipo 'La comunidad del Anillo' en el partido 1 - 5 Carleto Team Alineación oficial del equipo 'Carleto Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La comunidad del Anillo

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Wilhelm Moskaluk va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 57 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de comunidad van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 74 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Pietro Lanteri, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Carleto Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Juan Orellana va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ezequiel Agnese, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Passaven 34 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Herbert Callesen va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Boguchwał Filusz va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 13, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Berkay Dölen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 Gregorio Pablo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ezequiel Agnese, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): César Chaca quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gregorio Pablo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 75 (Ocasión de falta): Herbert Callesen va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.