Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real tinerfeño (1433258) - International Barça of Norway (1599208) » 726916494: T75/J1/VI

Liga 726916494 Información oficial sobre el partido 726916494 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.351 (14669)

real tinerfeño Alineación oficial del equipo 'real tinerfeño' en el partido 2 - 4 International Barça of Norway Alineación oficial del equipo 'International Barça of Norway' en el partido
0 - 1 Óscar Choricero (33')
Domingo 'Maradona' Amador (34') 1 - 1
1 - 2 Javier Casaprín (52')
1 - 3 Joanot Selva (65')
Manolo Tirol (89') 2 - 3
2 - 4 Rafa Suárez (89')
real tinerfeño Alineación oficial del equipo 'real tinerfeño' en el partido 2 - 4 International Barça of Norway Alineación oficial del equipo 'International Barça of Norway' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
real tinerfeño Alineación oficial del equipo 'real tinerfeño' en el partido 2 - 6 International Barça of Norway Alineación oficial del equipo 'International Barça of Norway' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,6 % 0,9 % 87,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real tinerfeño

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Domingo 'Maradona' Amador s'emportà una gran ovació del públic local al minut 34, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): En Manolo Tirol conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-3

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Csaba Ujszászi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Emil Karjalainen va fer al minut 30 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Aristide Tirard, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Csaba Ujszászi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Edgar Bevià i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a tinerfeño, però el xut de Domingo 'Maradona' Amador va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manolo Tirol de tinerfeño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

International Barça of Norway

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Óscar Choricero va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Imperial va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 52. Javier Casaprín va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Joanot Selva va augmentar l'avantatge de Imperial a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, Imperial va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Rafa Suárez.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Javier Casaprín quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Javier Casaprín va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Antonio Casaburo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Imperial va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Antonio Casaburo va desviar el xut final de Pere Juanmartí després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Francisco Caramaño va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.