Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Helmantica CF (314121) - jbds (1455712) » 726915389: T75/J5/VI

Liga 726915389 Información oficial sobre el partido 726915389 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.331 (14649)

Helmantica CF Alineación oficial del equipo 'Helmantica CF' en el partido 4 - 0 jbds Alineación oficial del equipo 'jbds' en el partido
Raffaele Wetzstein (24') 1 - 0
Philippe Näf (71') 2 - 0
Jorge 'Bazooka' Díez de Medina (74') 3 - 0
Barna Tischner (76') 4 - 0
Helmantica CF Alineación oficial del equipo 'Helmantica CF' en el partido 4 - 0 jbds Alineación oficial del equipo 'jbds' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Helmantica CF Alineación oficial del equipo 'Helmantica CF' en el partido 4 - 0 jbds Alineación oficial del equipo 'jbds' en el partido
Tiene un resultado normal 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Helmantica CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Helmantica prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Raffaele Wetzstein va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Helmantica a 2 - 0. Philippe Näf va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 190 Minuto 74 (Gol de falta): En Jorge 'Bazooka' Díez de Medina va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 3-0.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Helmantica va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Barna Tischner progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Helmantica va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jorge 'Bazooka' Díez de Medina ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Urdinso Azpirena va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Labib Darwish Al-Ghusainy va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Siro Cigala va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Helmantica.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Siro Cigala es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jorge 'Bazooka' Díez de Medina. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Raffaele Wetzstein va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ethan Dupont de Helmantica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

jbds

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pepe Vigo va intentar anar-se'n per velocitat al minut 21 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 208 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Strahinja Gligić de jbds va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Gheorghe Ţirtea que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.