Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S-pain-verpool (777800) - AC Tarraco (118964) » 726915060: T75/J7/VI

Liga 726915060 Información oficial sobre el partido 726915060 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.325 (14643)

S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido 2 - 3 AC Tarraco Alineación oficial del equipo 'AC Tarraco' en el partido
Jaime Ramas (28') 1 - 0
1 - 1 毛 (Mao) 鼎 (Ding) (40')
Miguel Obregón (66') 2 - 1
2 - 2 Marceli Pawłowski (74')
2 - 3 Gustavo Cano (75')
S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido 2 - 3 AC Tarraco Alineación oficial del equipo 'AC Tarraco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido 3 - 0 AC Tarraco Alineación oficial del equipo 'AC Tarraco' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S-pain-verpool

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jaime Ramas ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, S-pain-verpool es posava per davant 1 a 0.
  • 116 Minuto 66 (Gol evento especial rápido + pase): Abdelwajid 'Charrito' Boulahjoul va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Miguel Obregón, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Enrique 'Mar' Garita, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Moisés Máximo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ulrik Jansen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Moisés Máximo de S-pain-verpool va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

AC Tarraco

Goles Goles

  • 186 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Tarraco amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en 毛 (Mao) 鼎 (Ding), que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 140 Minuto 74 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Tarraco va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Marceli Pawłowski aconseguint el 2 - 2.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Passats 75 minuts de partit, Tarraco es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Gustavo Cano es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Davey van der Goes va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tarraco que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): 毛 (Mao) 鼎 (Ding) quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Armando 'Guantes de oro' Chas, però la pilota va topar amb el travesser.