Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Terra Nova (1455899) - R.C.D. Mallorca (988226) » 726915030: T75/J13/VI

Liga 726915030 Información oficial sobre el partido 726915030 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.324 (14642)

F.C. Terra Nova Alineación oficial del equipo 'F.C. Terra Nova' en el partido 0 - 5 R.C.D. Mallorca Alineación oficial del equipo 'R.C.D.  Mallorca' en el partido
0 - 1 Mirosław Rzewuski (16')
0 - 2 Mirosław Rzewuski (37')
0 - 3 Vicent Tarrazona (56')
0 - 4 Adrián Valda (75')
0 - 5 Viktor Bab (77')
F.C. Terra Nova Alineación oficial del equipo 'F.C. Terra Nova' en el partido 0 - 5 R.C.D. Mallorca Alineación oficial del equipo 'R.C.D.  Mallorca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Terra Nova Alineación oficial del equipo 'F.C. Terra Nova' en el partido 1 - 2 R.C.D. Mallorca Alineación oficial del equipo 'R.C.D.  Mallorca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,7 % 59,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Terra Nova

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): En Paolo Caprara es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Alejandro Díaz de Abadillo va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Bencomo Gil y Gil, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Curro Cigarra no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paolo Caprara de FCT va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

R.C.D. Mallorca

Goles Goles

  • 140 Minuto 16 (Gol de contra de falta): El contraatac de Vermellons va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Mirosław Rzewuski va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 37 de partit va donar a Vermellons l'avantatge per 0 - 2. Mirosław Rzewuski en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vicent Tarrazona de Vermellons l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 56 de partit.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Vermellons va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Adrián Valda, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 4.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Viktor Bab va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Enrique Guanes de Vermellons va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 59 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 286 Minuto 91 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Vermellons, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Viktor Bab va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Manolo Ramírez de Haro de Vermellons va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolo Ramírez de Haro va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Vermellons va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.