Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mankito FC (1460788) - RAMONA CÓNDOR (1594938) » 726913067: T75/J12/VI

Liga 726913067 Información oficial sobre el partido 726913067 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.289 (14607)

Mankito FC Alineación oficial del equipo 'Mankito FC' en el partido 0 - 1 RAMONA CÓNDOR Alineación oficial del equipo 'RAMONA CÓNDOR' en el partido
0 - 1 Ricardo Zorita (85')
Mankito FC Alineación oficial del equipo 'Mankito FC' en el partido 0 - 1 RAMONA CÓNDOR Alineación oficial del equipo 'RAMONA CÓNDOR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mankito FC Alineación oficial del equipo 'Mankito FC' en el partido 0 - 3 RAMONA CÓNDOR Alineación oficial del equipo 'RAMONA CÓNDOR' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mankito FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mankito va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Henryk Sługocki, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Eiji Qorin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mankito se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gailo Barriola.

RAMONA CÓNDOR

Goles Goles

  • 170 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Ricardo Zorita va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ricardo Zorita quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Josef Schwechater va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ferdinando Scuteri va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Odilo Lázara va intentar anar-se'n per velocitat al minut 41 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): RAM va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ferdinando Scuteri va desviar el xut final de Din Geca després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): RAM va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 65, quan Fernando Erendazu va quedar-se sol davant el porter Ferdinando Scuteri, però aquest va poder aturar el xut.
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 71 en Ricardo Zorita ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Jimmy Herrera el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ricardo Zorita ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.