Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xogara S.D. (1584918) - Real Betis Balompie - RBB (1436423) » 726912509: T75/J13/VI

Liga 726912509 Información oficial sobre el partido 726912509 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.279 (14597)

Xogara S.D. Alineación oficial del equipo 'Xogara S.D.' en el partido 1 - 1 Real Betis Balompie - RBB Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompie - RBB' en el partido
0 - 1 Werner Ørum (19')
Brăduţ Beşleagă (20') 1 - 1
Xogara S.D. Alineación oficial del equipo 'Xogara S.D.' en el partido 1 - 1 Real Betis Balompie - RBB Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompie - RBB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Xogara S.D. Alineación oficial del equipo 'Xogara S.D.' en el partido 4 - 0 Real Betis Balompie - RBB Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompie - RBB' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xogara S.D.

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Brăduţ Beşleagă va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Xogara empatava el partit, 1 a 1, al minut 20.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Paweł Redlin! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Julián Castellbell va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Pedro Cardelle va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Guillermo Palacios va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Xogara.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 es va veure una gran oportunitat per a Xogara per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Brăduţ Beşleagă, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Paweł Krysiński va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Xogara se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 290 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Paweł Redlin s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Carlos José Irusta va estar a punt d'avançar els locals al minut 75 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Paweł Redlin del Xogara ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Real Betis Balompie - RBB

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de RBB va ser finalitzada des de l'esquerra per Werner Ørum al minut 19. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Werner Ørum de RBB amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.