Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Llibertat Calonge (990005) - Sporting de xixon (439285) » 726911988: T75/J9/VI

Liga 726911988 Información oficial sobre el partido 726911988 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.270 (14588)

Llibertat Calonge Alineación oficial del equipo 'Llibertat Calonge' en el partido 2 - 1 Sporting de xixon Alineación oficial del equipo 'Sporting de xixon' en el partido
0 - 1 Ionel Cuciula (9')
Javier Entriago (34') 1 - 1
David Urbano (73') 2 - 1
Llibertat Calonge Alineación oficial del equipo 'Llibertat Calonge' en el partido 2 - 1 Sporting de xixon Alineación oficial del equipo 'Sporting de xixon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Llibertat Calonge Alineación oficial del equipo 'Llibertat Calonge' en el partido 3 - 0 Sporting de xixon Alineación oficial del equipo 'Sporting de xixon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llibertat Calonge

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Javier Entriago va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 34.
  • 107 Minuto 73 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): David Urbano semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Llibertat. Qui ho havia de dir! 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bernardo Torres Calvillo va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Llibertat enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 el Llibertat va posar setge sobre la defensa central visitant però en Tobías Prudencio no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Cámara va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Dolf Anciaux va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Llibertat van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 40, però David Cámara va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 53 per blocar una centrada d'en Tobías Prudencio va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Llibertat.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tobías Prudencio! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 57 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 57 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Valdo Lariño va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 224 Minuto 72 (Ocasión de penalti): En Valdo Lariño va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 72, però el porter visitant Dolf Anciaux el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Sporting de xixon

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 9, quan Ionel Cuciula va posar els visitants Sporting per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Jaume Ramon Adrover de Sporting, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dariusz Bielas.