Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A. Aviación (1601913) - Kronos team (991012) » 726910848: T75/J3/VI

Liga 726910848 Información oficial sobre el partido 726910848 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.250 (14568)

A. Aviación Alineación oficial del equipo 'A. Aviación' en el partido 2 - 2 Kronos team Alineación oficial del equipo 'Kronos team' en el partido
0 - 1 Tom Foket (23')
Goshen Marmelstein (41') 1 - 1
Szymon Peszek (44') 2 - 1
2 - 2 Georgi Borisov (82')
A. Aviación Alineación oficial del equipo 'A. Aviación' en el partido 2 - 2 Kronos team Alineación oficial del equipo 'Kronos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A. Aviación Alineación oficial del equipo 'A. Aviación' en el partido 2 - 0 Kronos team Alineación oficial del equipo 'Kronos team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A. Aviación

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Goshen Marmelstein va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Passats 44 minuts, Szymon Peszek, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Aviación es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Stefan Doganćević va estar a punt de marcar al minut 40 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Stefan Doganćević va entorpir al marcador d'en Paul Miton per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): Pierpaolo Montella quasi marca en una jugada assajada de córner que Pierrick Desprès havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José Nunes de Aviación va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Paul Miton es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rahman Jaidah de Aviación va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stefan Doganćević de Aviación la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Waqqas Al-muhza de Aviación va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Stefan Doganćević va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Kronos team

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Tom Foket que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Kronos.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): Kronos sabia com jugar al contraatac, i al minut 82, Georgi Borisov va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 83, quan en Fabricio Valdemoro va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Gregorio Jaén.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Tom Foket de Kronos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.